10 trading tips – Binary Options

Tips voor de handel in binaire opties

Binaire opties lijken niet zo complex, toch moet u niet onvoorbereid te werk gaan. Al is het alleen al, omdat er gemakkelijk grote bedragen gewonnen of verloren kunnen worden. Neem onderstaande tips ter harte!

 1. Weet waar u aan begint
  Begrijpt u echt hoe het werkt? Weet u wat de risico’s zijn? Heeft u goed zicht op hoe de markt werkt? Met een oefenaccount kunt u met virtueel geld oefenen in de handel in binaire opties. Begin daarmee, voordat u in echte opties gaat beleggen.
 2. Begin met een klein bedrag
  Om wegwijs te worden in de wereld van de binaire opties is het belangrijk om niet met een te groot bedrag te beginnen. Zorg dat u eerst gevoel krijgt voor het handelen en bedenk dat als u niet te veel stort, u ook niet zo veel zult verliezen. Begin bijvoorbeeld met een storting van €100 en koop 1 optie van €10. Ga niet bij verlies meteen opnieuw inleggen.
 3. Verliezen hoort erbij
  Calculeer altijd verlies in. Het gaat nooit altijd goed. Het gaat erom dat het vaker goed dan fout gaat. Ook als u een tenniswedstrijd wint, zult u wellicht enige games verloren hebben.
 4. De toekomst is niet te voorspellen
  Websites, experts of boeken, die beweren dat ze de beurs kunnen voorspellen, hebben het niet zelden bij het verkeerde eind. Geloof ze dus niet blindelings, maar neem hun mening ter informatie aan. Immers, als het eenvoudig te voorspellen zou zijn, dan zou iedereen winst maken. Ga dus af op uw eigen zorgvuldig onderbouwde overtuiging!
 5. Als u twijfelt, doe het niet
  Sluit alleen opties af, als u daar volledig achter staat. U moet een goede weloverwogen keuze maken voor ‘hoger’ of ‘lager’. Als u twijfelt, doet u het gewoon niet en wacht u op de volgende kans. Dat is helemaal niet erg. Tegen beter weten in, toch de optie afsluiten, is veel erger.
 6. Wees zuinig
  Een vuistregel is: houdt uw inleg per transactie op 10% van uw account. Zo zorgt u ervoor dat u kunt blijven inleggen en niet direct uw hele account verspeelt. Het is verleidelijk om meer in te leggen, maar probeer dat niet te doen.
 7. Informeer uzelf
  Zorg dat u weet waarom u een keuze maakt. Lees de vakliteratuur en houdt de websites in de gaten. Denk bijvoorbeeld aan de wekelijkse nieuwsbrief Opti€maal, die verschijnt op maandagmorgen. Hierin leest u kort en bondig over nuttige strategieën en onderwerpen
 8. Ken uw strategie
  Bepaal uw strategie en houd uzelf eraan. Dus doe wat u met uzelf hebt afgesproken. Daar heeft u tenslotte over nagedacht en niet voor niets. Laat u niet verleiden tot andere keuzes. En ga zeker niet zomaar zonder reden wat willekeurige opties afsluiten. Daar gaat u geen geld mee verdienen. 
 9. Pak de winst
  Als u wint, geniet daar dan van. Met andere woorden: laat de winst uitbetalen, zodat u weet waar u het voor doet. U kunt bijvoorbeeld de winst laten uitbetalen als uw account een vooraf afgesproken bedrag overstijgt.
 10. Doe ervaring op
  Zoek informatie over binaire opties op, lees uzelf in, maar vooral: probeer het uit. Maak een oefenaccount aan en speel met virtueel geld. Zo doet u het zelfvertrouwen op dat nodig is om goed te handelen. Begin pas met echt geld, als u er echt klaar voor bent.

Dit artikel is geschreven door een goede vriend Johan Bertons, waarvoor dank!

Binary Jiske

Jiske heeft meer dan gemiddelde interesse in binary options en is dagelijks te vinden achter de computer op zoek naar het laatste nieuws over binaire opties en de handel in CFD . Met haar artikelen wil ze haar kennis over deze opties delen met de lezers.

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookGoogle Plus

Laat een reactie achter