Apple ook zonder innovaties goede beursprestaties

Apple wist een record te halen op het gebied van de prijs van hun aandeel. Een aandeel Apple passeerde de grens van 100 dollar. Na de laatste piek, in 2012, daalde het aandeel met 50%. Echter is Apple weer super populair onder beleggers geworden, ondanks het feit dat er niet veel innovatieve producten van de hand van Apple komen.

De stijging van Apple’s aandelen past wel in het plaatje van 2014. Zo steeg Apple al met ruim 25 procent op de aandelenbeurs van New York en doet het bedrijf betere zaken dan vele andere grote tech-concerns. De nieuwe iPhone zal ook een hoop moeten goedmaken voor het bedrijf.

Apple splitste haar aandelen in 2014 in zeven stukken om zo het verhandelen te stimuleren. Op 21 september 2012 stond de prijs op 100,72 dollar, die prijs is aangepast aan de splitsing.

Apple aandeel weer boven 100 dollar

Apple sloot de koers afgelopen dinsdag op 100,53 dollar en hoewel dat niet het record verbrak werd er wel weer een hoge slotkoers neergezet. Mogelijk zit het aandeel in de lift omdat Apple in september de nieuwe iPhone gaat presenteren. De nieuwe iPhone heeft veel meer functies en gaat eindelijk weer wat innovaties op de markt zetten. Des te beter de iPhone het doet, des te beter Apple het doet. Gezien de smartphone een van de best verkopende producten van het tech-concern is.

De iPhone 6 is de naam van de nieuwe iPhone en zal de opvolger zijn van de iPhone 5S en 5C. Het gerucht is dat de nieuwe iPhone op 19 september in twee varianten zal worden gepresenteerd aan de wereld. Hoe de iPhone er precies uit gaat zien kan alleen nog maar in geruchten worden genoemd. Het zal de beste iPhone sinds de iPhone moeten zijn, maar hoe beleggers daar verder op gaan reageren is nog maar de vraag.

Binary Jiske

Jiske heeft meer dan gemiddelde interesse in binary options en is dagelijks te vinden achter de computer op zoek naar het laatste nieuws over binaire opties en de handel in CFD . Met haar artikelen wil ze haar kennis over deze opties delen met de lezers.

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterFacebookGoogle Plus

Laat een reactie achter