Optionbit – betrouwbare opties broker

Handelen in opties bij de Optionbit broker

OptionBit is als een van de eerste binaire opties makelaars in de wereld een oude bekende bij de ervaren traders. Met hun ervaring en professionele team blijven zij een zeer innovatieve en professionele ambassadeur van binaire optie handel.

Dagelijks zijn er op het platform van OptionBit honderdduizenden handelaren wereldwijd actief en dit aantal groeit snel elke dag.

OptionBit levert niet alleen de professionele support (het neusje van de zalm) je kunt er in tien verschillende talen handelen in binaire opties en doordat zij wereldwijd opereren eigenlijk ook non stop 24 uur per dag. Tijdens het handelen kun je gebruik maken van de software die door de medewerkers van Optionbit zelf ontwikkeld is. Deze software heeft menig trader geholpen om succesvol te zijn in de optie handel.

Daarnaast kun je via je account gebruik maken van trainingsvideos die je zullen begeleiden tijdens je eerste stappen bij Optionbit, een VIP account (waar van toepassing) en je kunt ook nog eens handelen via je mobieltje als je snel wilt beslissen en geen computer bij de hand hebt.

Het traders platform van Optionbit

OptionBit’s handelsplatform wordt aangedreven door TradoLogic. Dit is zondermeer het grootste platform voor de optie handel in deze markt. Met tradelogic ben je altijd verzekerd van de nieuwste software, uiteraard volgens de hoogste veiligheidsnorm en met inachtneming van jouw privacy.

Met dit trading platform ben je in staat om te handelen met een enorme ​​verscheidenheid van contracten waaronder de nieuwe digitale bekedne opties maar ook de traditionele binaire opties. Bovendien onderscheidt het platform van Optionbit zich van anderen door het aanbieden van de “Turbo optie”. Deze software (die door Optionbit zelf is ontwikkeld) biedt je de mogelijkheid om snelle trades af te sluiten van 60 of 120 seconden.

(advertentie)

optionbit broker binary options

5 minuten opties handelen

Een andere leuke functie is de 300 seconden handel, oftewel 5 minuten handel, die volledig uniek is voor OptionBit. De 300 seconden handel geeft je een behoorlijke controle over jouw transacties.
De “close tool”, waarmee je verliezende deal kunt sluiten zonder dat je het gehele geïnvesteerde bedrag op het spel zet, is zeer antrekkelijk en geeft je toch wat meer rust tijdens het handelen in opties. De “extend tool” geeft je de mogelijkheid om toch nog te verlengen als je voorspellingen in prijs wat langer duren dan je verwacht had.

Zet je handel op autotrade

De Autotrade functie is een andere super handig hulpmiddel dat je in staat stelt om op lange termijn trades in te zetten en te blijven profiteren. Het mooie van de autotrade functie is dat deze alleen dat bedrag inzet dat je in de trade ervoor als winst hebt behaalt. Je bent dus niet ineens je heel bedrag kwijt. Dus als je inzet met de juiste voorspelling dan is je kans op winst erg groot tegen een relatief lage inzet en dus weinig verlies risico.

De diverse markten bij Optionbit

De lijst van markten bij OptionBit bevat een indrukwekkend aantal valuta (meer dan 200), diverse grondstoffen, alle bekende aandelen en indices van financiele martken over heel de wereld. Het voordeel van deze zeer uitgebreide portfolio is dat je niet gebonden bent aan tijden. Of je nu ’s morgen vroeg of juist ’s avonds laat wil handelen in binaire opties bij Optionbit het kan allemaal.

Een ander kenmerk dat zeker uitgelicht mag worden in deze review van Optionbit is de snelheid van de transacties. Zonder een seconde vertraging worden opties genoteerd waardoor de marktprijzen 100% nauwkeurig zijn. In combinatie met het aanbod is dit echt en enorm pluspunt. Het ergste dat je kunt overkomen bij het handelen in opties is vertraging, gelukkig is dit bij de trader uitgesloten. (uiteraard onder voorbehoud van eventuele storingen of externe vertragingen op bijvoorbeeld het internet)

Een rekening openen bij Optionbit

Een rekening openen bij OptionBit is eenvoudig. Gewoon even je gegevens registeren en je hebt direct toegang tot alle markten en hulpmiddelen. Een de minimale storting van $200 is vereist en daar aan kun je ook zien dat het bij deze broker om serieuze handel gaat. Niets te nadele van mensen die voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten maar als je geld wilt verdienen moet je natuurlijk ook met geld komen. Wie wil er niet €5 inzetten €500 winst maken…

Optionbit bied je genoeg mogelijkheden om geld te storten op je account en het is overbodig om te zeggen dat deze 100% veilig maar voor de volledigheid doe ik het toch maar even. Winst uitbetalen gaat al even eenvoudig en snel dus ook dar hoef jij je geen zorgen om te maken.

Over het algemeen kan ik stellen dat handel in binaire opties bij OptionBit je een realistische kans op winst geeft. Mede gezien de hulpmiddelen waar je gebruik van kunt maken denk ik dat je bij deze broker een vertrouwd adres hebt voor je optie handel. Uiteraard blijven binary options risicovol dus lees je zelf goed in zodat je “beslagen ten ijs komt”. Veel succes!