Disclaimer

Binary-options.nl besteedt de grootst mogelijke aandacht en zorg aan de gegevens en informatie die zijn geplaatst op haar website (“de website”). De informatie op de website is ontleend aan bronnen die betrouwbaar (mogen) worden geacht. Desondanks blijft de mogelijkheid bestaan dat de verstrekte gegevens niet volledig juist of deels onvolledig zijn. Als je gebruik wilt maken van de informatie op de website dan doe je dit geheel op eigen risico.

De website kan hyperlinks naar ander websites bevatten waarover de binary-options.nl geen enkele technische of inhoudelijke controle uitoefent dan wel zeggenschap heeft. Binary-options.nl biedt dan ook geen enkele garantie omtrent de volledigheid of de juistheid noch over de beschikbaarheid van deze websites.

Het opnemen van hyperlinks naar andere websites houdt geen enkel verband of goedkeuring in vanwege binary-options.nl met of van deze websites of van hun inhoud.

Aansprakelijkheid
Binary-options.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die ontstaat of voortvloeit uit enig rechtstreeks of indirect gebruik van de website of van de op of via de website verkregen informatie. Binary-options.nl is voorts niet aansprakelijk voor schade voortvloeiende uit eventuele onderbrekingen van de website, voor schade veroorzaakt door technische fouten of door virussen of soortgelijke verstorende elementen of uit de consultatie of het gebruik van de websites (b.v. via hyperlinks) waarnaar verwezen wordt op of via de website of de informatie die in laatstgenoemden vervat is.

CFD producten
Denk eraan dat CFD’s producten met hefboomeffect zijn en kunnen leiden tot het verlies van jouw gehele eerste storting. Handelen in CFD’s kan voor jou ongeschikt zijn, dus zorg ervoor dat je alle risico’s die eraan verbonden zijn begrijpt.